O nama

Štamparija NEWPRESS je osnovana 15. aprila 2004. godine u Smederevu kao samostalna zanatska grafička radnja (SZGR). Od primarne grafičke radionice, za nepunih godinu dana, prerasta u nezavisno i moderno grafičko preduzeće za štampu sa 100% privatnog kapitala. Kompanija se bavi proizvodnjom i uslugama u oblasti grafičke industrije. Osnovne delatnosti obuhvataju; dizajn, pripremu, štampu, knjigovezačku doradu i izdavaštvo.

Danas s'pravom svrstana u vrh vodećih privatnih štamparija, svojim klijentima je u mogućnosti da pruži vrhunski kvalitet usluga i izradu svih štampanih publikacija na jednom mestu u najkraćem roku i po najpovoljnijem odnosu cene i kvaliteta.

Dobitnik regionalne nagrade “BIZNIS PARTNER 2013”, NEWPRESS je priznat brend u grafičkoj industriji, koji primenjuje visoke profesionalne standarde i čvrste etičke norme u svom poslovnom ponašanju.

Potvrda poslovne uspešnosti potvrđuju druga uzastopna “BIZNIS PARTNER 2014” kao i treća regionalna nagrada "BIZNIS PARNER 2017".

Dvadesetogodišnje iskustvo našeg tima stručnjaka u domenu grafike su Vam garancija kvaliteta, preciznosti i usluga na nivou.

Boje koje život znače...
NEWPRESS oslikava na papiru ambijent i filozofiju Vašeg preduzeća.
Naš cilj je da unesemo harmoniju i sklad boja u Vaš poslovni život.

Aca Simić
GRAF.ING. - direktor
Vi ste u centru naše preokupacije... Umeće izrade, iskustvo naših grafičara, tehnička oprema, kapacitet u inovacijama i adaptacija novoj tehnologiji, brzina isporuke i konkurentna cena su naši aduti, a Vaše zadovoljstvo je naš najdragoceniji kapital!
Saša nikolić
direktor

Promo video