Digitalna štampa

Najnovija generacija digitalne tehnologije sa najnovijom platformom profesionalne grafičke mašine,  XEROX VERSANT 3100 Press sa ultra HD rezolucijom daje neverovatno precizne i fine detalje, glatke prelaze i gradijente, pun i bogat ton.  Xerox Versant 3100 ima najnoviji Fuser Belt Module, sistem za fiksiranje otiska koji obezbeđuje efikasniji i brz prenos energije i koegzistentno fiksira otisak brzinom štampe od 100 kolornih otisaka u minuti na 300gsm, ali i na 350 gramskim medijima brzinom od 80 otisaka u minuti, održavajući visok kvalitet štampe i u velikim serijama.

Maximalna rezolucija 2400×2400 dpi je omogućena zahvaljujući SIQA tool (Simply Image Quality Adjustment) tehnologijom. RIP Color serveri (EFI Fiery i Xerox FreeFlow) daju mogućnost novog renderovanja do 1200 x 1200 dpi x 10 bit , što predstavlja i do 300% više piksela od bilo koje druge mašine u ovoj klasi i najviši mogući kvalitet u dosadašnjoj tehnologiji digitalne štampe.

Digitalna štampa predstavlja najkvalitetniji i najbrži vid realizacije štampanog otiska za male i srednje tiraže. Štampa je tabačna, SRA3 proširenog formata (330x488mm) i ima mogućnost štampe i do formata (330x660mm) izvodi se na svim ravnim sjajnim i mat medijima od 80g/m2 do 350g/m2 (offsetni, xerox, kunstdruck, plemenit…) papiru, kao i na muflonu i providnoj samolepljivoj PVC foliji. Tehnologija omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice, probne otiske.

Versant 3100 Digital Press koristi i najnoviju tehnologiju EA Eco Dry Ink tonera, dajući mat otisak

poput onog dobijenog u ofset štampi i visok kvalitet i dubinu odštampanih slika.

 

NEWPRESS može da pruži  visoku produkciju u najkraćem roku i ispuniti na taj način operaciju najrentabilnije, kombinovane sa profesionalnom izradom i kvalitetom.